snart är du här ♥






Snart är min & Andreas prins/prinsessa här♥ Vilket datum tror ni h*n tittar ut? Och tror ni att det kommer bli en Oliver eller Leia?

Bebis..!



Fina saker ja hitta på babyshop.se ♥




ÄNTLIGEN..!



Äntligen är strömmen tillbaka efter varit borta i ca 7 timmar =( Så nu ska jag laga mat för både ja och bebben e super hungriga efter bara ha ätit mackor hela dan =( Så nu blir det spagetti & baconsås mmm *MUMS* ♥







bebben








  • Första dagen for din senaste mens var 19-Jun-2009
  • Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 26-Mar-2010 (Vädurens tecken)
  • Du är gravid i vecka 36+1 (läs mer).
  • Bebisen väger c:a 2840 gram. *
  • Bebisen är c:a 48.4 cm från hjässa till fot. *
  • Du har klarat av 90% av graviditeten.
  • Du har 26 dagar till förlossningen.
  • Din första trimester varar från 19-Jun-2009 till 17-Sep-2009
  • Din andra trimester varar från 18-Sep-2009 till 16-Dec-2009
  • Din tredje trimester varar från 17-Dec-2009 till 26-Mar-2010



blimamma.se


lägenheten är nu min ♥



 

 

Idag klockan 12 skrev ja kontrakt på min nya lägenhet är sååååå lycklig över att den är min och att ja har världens BÄSTA morbror som hjälpt mig med den *GULLE HAN*♥







Magbild i vecka 37 (36+0)








flicka?!



Jag tror ju eller ja hoppas det är en flicka i magen så har hitta dessa söta kläder på nätet =)



Grattis♥



GRATTIS till min älskade lillebror som fyller 21 år idag *hurra hurra* ♥



H&M





Gud vad snygga saker ifrån H&M HOME ja hitta nu det ska jag bara ha kommer bli sååå snyggt i nya lägenhet ♥






sovit ♥



Har nu sovit några timmar såååå skönt det behövdes (",) men nu e ja super hungrig så ska laga nåt att äta potatismos med firrepinnar tror ja eller nåt med pasta..hum SVÅRT VAL..!



Havre Fras ♥



Bara ÄLSKAR havre fras med mjölk och en massa jordgubbssylt mmmm *MUMS*



nu är



bebbens säng köpt (",) dock får den stå hos mamma tills visningen av min lägenhet är över. Bara längtar tills att få bädda den hihi (",) Och här kommer en bild på sängkläder som ska pryda sängen (",)


mvc ♥



Allt gick toppen hos BM idag allt såg som vanligt bra ut (",) och bebben har lagt sig till rätta nu med huvudet neråt =) blev lite orolig dock då bebbens hjärtljud bara låg på 132 men var oxå för den sov hihi. Toklängtar bara nu tills dagen då bebben kommer ♥ Men idag är det 32 dagar kvar och det går FORT =)





Sötnosar (",)







Autospy



Denna dåliga skräckis såg ja och älsklingen igår haha


mössor...!



Glömde ju att bebben fick 2 nya mössor igår  =) så nu behöver den inga mer på ett tag hihi (",)






Nu är skötväskan köpt ♥



ÄNTLIGEN har ja köpt skötväskan känns såååååå skönt att slippa tänka på det (",) imorrn får ja se hur den passar till vagnen eftersom den står hos mamma. Bild kommer då =) Fick oxå köpt en ny plånbok och det behövdes verkligen =)


Gravid i vecka 35 (graviditetsvecka 36)♥




Bebisen

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.

Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

 

 

Du

Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka “ska bebisen aldrig komma ut?”. Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag.

Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas.

Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!


Lägenheten♥



Fan vad lägenheten var fin idag som vi kolla på älska den mer i real life än på bilderna. Så den SKA jag ha så håll tummarna för mig nästa vecka att den blir MIN (",) Bebben har även fått en vit lundmyr overall av sin mormor som den ska ha vid hemfärd ifrån bb (",) Nu blir det film med älsklingen♥



trött på snön



Nu e ja faktiskt rikigt trött på snön&vintern vill ha vår saknar solglasögon,ballerinaskor,sitta och fika på en uteservering *MYS* (",)


baby gym ♥



Sitter och funderar på vilka av dessa tre baby gym bebben ska få..vad tycker ni?=)


Baby Ticker♥


37 dagar kvar ♥




Till BF ♥


Lundmyr of sweden ♥



Bara ÄLSKAR lundmyr of sweden bebissaker ♥ Och bebben ska få dessa saker ifrån lundmyr♥


Grattis♥



Massa GRATTIS till min UNDERBARA mamma på hennes födelsedag (",)♥


♥ Love ♥






alla-♥-dag



Denna bok fick ja av mamma i alla-♥-dags present (",)



skötväska♥



Tror ja hittat min skötväska (från accent)  *äntligen* får se vad ja tycker om den in real life men på bild e den skitsnygg (";) hitta även en cool plånbok som ja ska HA för det behöver jag en ny =) sen såg ett par converse skor & en skinnjacka till bebben hihi =)






mys♥





Myser nu med levande ljus till melodifestivalen dock utan min älskling som jobbar =( tur han kommer hem om några timmar (",) ♥

Pojke eller Flicka?!




Mina svar är i fet stil



Hjärtljuden:
under 140 slag/minut=Pojke
Över 140 slag/minut=Flicka


Lugn/vild bebis:
Lugn bebis=Flicka
Vild bebis=Pojke


Halsbränna:
Mycket halsbränna=Flicka
Lite halsbränna=Pojke


Illamående:
Mycket illamående=Flicka
Lite illamående=Pojke


Hög/Låg mage:
Låg mage=Flicka
Hög mage=Pojke


Toppig/bred mage:
Bred mage=Flicka
Toppig mage=Pojke


Mammas hårväxt:
Samma/mindre hårväxt=Flicka
Mer hårväxt=Pojke


Hickande bebis:
Mycket hicka=Flicka
Lite hicka=Pojke


Pigmentsrand:
Kort rand/ingen rand/svag rand=Flicka
Lång rand=Pojke


Mammas skönhet:
Minskad skönhet=Flicka
Bibehållen skönhet=Pojke


Blödande tandkött:
Mycket blödande tandkött=Flicka
Lite/inget blödande tandkött=Pojke


Mammas sug/cravings:
Surt,frukt&grönsaker=Flicka
Choklad,salt&laktris=Pojke


Utputande navel:
Tidigt i graviditeten=Flicka
Sent i graviditeten=Pojke


Urinvägsinfektioner:
Många/ofta=Flicka
Inga/sällan=Pojke


Viktuppgången:
Mycket viktuppgång i början=Flicka
Lite viktuppgång i början=Pojke


Pojke=8 st
Flicka=7 st


Ska man tro på detta?= )

skalman



Ja är lite som skalman har nu sen ja blev gravid en inbygd mat & sovklocka som säger till när ja ska äta och när ja ska sova. Helt perfekt ju haha =) och nu säger den klockan till mig att ja ska ta te & macka =)



nu blir det film med älsklingen♥



Nu är vi mätta och belåtna = ) och ja det blev en sen midda menmen..! Så nu ska vi krypa ner i sängen och titta på nån skräckis om vi kan hitta nån bra hihi. Ha en super duper fortsatt bra fredag =) tjing


P.S förövrigt så ÄLSKAR ja bara ramlösa mango mmmmmm ♥




till dig i magen♥





Jag undrar vem du är?! Hur du ser ut?! Är du en pojke eller flicka?!
Även fast ja inte träffat dig än älskar jag dig över allt annat. Blir så glad & lycklig av att känna dina små karate sparkar, och när ja fick se dig på UL för första gången som var den 4 November 2009♥ Och att varje gång få höra dina hjärtslag hos bm, men om ca 5 veckor är du här hos oss och vi längtar som bara den efter dig♥



Massa pussar din mamma Evelina



Gravid i vecka 34( graviditetsvecka 35)♥




Bebisen

Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa.

 

Det mesta av lanugohåret trillar av vid den här perioden, men vernixproduktionen ökar. Bebisen tar kalcium från dig för att kunna bilda skelett så därför är det viktigt att du för i dig mycket kalcium, antingen genom att dricka mjölk och/eller genom kosttillskott.

Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem.

 

Du

Från naveln är det c:a 14 cm till den övre delen av din livmoder, men tänk på att detta mått kan variera från individ till individ. Du ska inte oroa dig om du inte har exakt samma mått som dina gravida vänner så länge som du växer som du skall. En växande livmoder är ett tecken på att bebisen där inne växer bra.

Dina Braxton-Hickssammandragningar tilltar i styrka och frekvens allteftersom din kropp förbereder sig för förlossningen. Sammandragningarna börjar i övre delen av livmodern som blir spänd och hård för att sedan sprida sig nedåt och slappna av. Många misstar de här “övningssammandragningarna” för verklilga förlossningsvärkar, men det är oftast falskt alarm. Ett sätt att avgöra om det är Braxton-Hicks eller “verkliga” sammandragningar kan vara att gå omkring en stund. Om spänningen då släpper, och om det inte gör ont så är det nästan säkert Braxton-Hicks du upplever.


chilli.!




Soffan ifrån chilli som jag vill ha♥


Grattis ♥



Massa grattis till mig själv som har namnsdag idag =)♥



nya byxor till bebben ♥




Bebben har fått 3 nya byxor av sin mormor *gulle henne* ♥


Kär & Galen ♥





Är så galet kär i min Andreas han får det att pirra i hela magen ♥
älskar dig min prins ♥


Te ♥



Sitter nu med en kopp te och kollar på förlossningskliniken och tänker TUR att det bara är ett barn ja ska föda fram och inte två. Men vad man LÄNGTAR efter sin lilla knodd i magen ♥ och jag hoppas ja får en förlossning som går fort och att man slipper att spricka allt för mkt. För övrigt är jag piggare idag även om ja sovit sjukt kasst inatt tror det är vädret som gör mkt = ) Nä nu ska ja hämta en kopp till skriver mera sen =) tjing




natti natti ♥












pastiller ♥



Gud vad sugen jag är på dessa (",)


kan inte låta bli



kan verkligen inte låta bli att kolla på bebiskläder på nätet *hihi*








flodhäst



Ush känner mig verkligen som en flodhäst magen kan verkligen inte växa mer för då kommer den sprängas, längtar bara tills den lilla tittar ut och man får tillbaka sin kropp igen = )
Kvällen kommer att bestå av att: försöka damsuga,laga mat och sen slappa i soffan till det okända & efterlyst sen e det nog allt sovdags för mig och lilla grodan i magen = )


nu ska ja och bulan vila ♥



Jesus vad ja är TRÖTT lilla grodan i magen suger musten ur mig..! Återkommer då jag är lite piggare = )





Välkommen ♥