slappar dag



Idag blir det bara att slappa ska strax skutta in i duschen innan Leian vaknar och vill ha mat sen bädda rent sängen & diska sen ska ja bädda ner mig & Leian i soffan och kolla på nån film : ) sååå skönt med dessa slappar dagar hihi. Ska skynda mig nu innan prinsessan vaknar =)




Mysig dag♥




Har haft en kanon mysig dag umgåtts med min kära lillasyster hela dan & kvällen♥ sitter nu och försöker välja film men vet icke vad ja är sugen på tror det blir några sex and the city avsnitt medans Leian får sin kvällsmat =) så nu säger vi natti natti..!








nöjd bebis♥



Idag har jag en glad & nöjd bebis som nu ligger brevid mig i soffan och sussar = )


gnällis



Ja idag har jag verkligen haft en gnällig prinsessa men tur att bärselen hjälpte förutom nu ikväll då ja inte stod ut mer och la henne i vagnen och promenera hem till mamma. Där var hon lite gnällig men inte lika mkt *skönt* och mamma/mormor fick även se Leias första leende attans att man inte ska ha kameran med sig *morr*. ska härdan efter ALLTID ha kameran i beredskap hihi men men nu sussar prinsessan så gott och hoppas att hon kan göra det en stund till så jag kan ta hand om disken innan älsklingen kommer hem wiiiiieeeeeee :)




Ollie & Lisa ♥




Gud vad ja saknar mina 2 andra bäbisar Oliver & Lisa ♥




Mys♥






älskar dig



Är så glad att jag får vara mamma till denna UNDERBARA prinsessa ♥



shoppat =)




Denna dagen har då bestått av: Först promenerat ner till bvc och väga Leian och hon har gått uppn 200 g wiiiiieee så nu väger hon 3700 g =) sen tog vi vagnen in till stan och träffa Alfons & Sarah shoppa självklart kläder till sessan en body med texten: " l`m princess too cute for words " och ett par rosa hängslebyxor =) och nu sitter Leian i sin bilbarnstol i soffan och tittar ut genom fönstret och kvällen kommer bestå av att bara mysa i soffan =) Näää dax att byta blöja på sessan =)






morrn morrn...!



God Morgon på er =) sitter nu och kollar på vakna med the voice och har precis ätit upp min havregrynsgröt =) Leian ligger och sussar i sängen. Idag ska vi träffa Sarah & Alfons samt väga lilla prinsessan får se vad hon har gått upp dom på bvc vill att hon ska ha gått upp 150 får se om hon har det =) Nä nu ska ja vila en liten stund innan Leian vaknar igen hihi...=)




ah klanta






God Morgon =)



God morgon på er...! Sitter nu och läser alla mina bloggar ja brukar läsa på morgonen och dricker min mangodryck Leian sitter i sin babysitter och hickar och småpratar för sig själv gullunge ♥ Idag blir det lätt en långis promenad i det fina vädret får väl passa på innan vulkanmolnen ifrån island kommer in ikvälloch gör så det blir helt svart..läskigt. Men undra om man ska ta och sova en liten stund innan man tar sin promenad har ju ändå varit vaken sen 05.45...hum...nä dax för te =)



lägenheten



Yes nu är datumet satt då vi flyttar den 1/6 så flyttar vi till björkekärr och gissa om ja längtar bli knäpp på att bo såhär trångt...skönt att tiden går fort. Idag har ja varit på bvc med Leian och hon väger nu 3500 g och är 52,8 cm. Även en barnläkare tog en titt på henne och allt såg kanon ut hon är med andra ord en mycket frisk flicka =) Ska om en stund då älsklingen slutat åka en sväng till babyproffsen ska köpa så ja kan göra avtryck av hennes hand & fot =) Nä nu ropar Leian på mig hihi tjipp tjipp =)




Underbara dag ♥



Åhhhh sikken underbar dag det är idag solen lyser och det är blå himmel wiiieeee =) Leian sitter och sover i sin bilbarn stol yes idag dög inte babysittern hehe och om en stund kommer mina systrar och Leians mostrar på besök blir en promenad i det fina vädret och sen fika =) Och sen ikväll kommer älsklingen hem nu har varit borta nästan 1 1 1/2 vecka ifrån oss =( så nu får han allt vara HEMMA...! Och dagens bild blir på Leian









bvc...!



Då var det 3:e besöket på bvc och idag vägde Leia 3365 g och är 52.5 cm =) dock får ja amma henne lite oftare på dagarna för hon ska allt gå upp mer men det ska inte vara några problem hon äter ju som en häst precis som sin mamma hihi =)










Bilder



Orkar inte skriva nåt så får bli bilder på Leia istället =)♥