2010!



Det absolut bästa med 2010 var den 3 Mars då Leia kom till världen♥!





Happy New Year!


Mysoverall!



Här kommer en bild på Leia i sin nya mysoverall = )!





Sjuker!



Vakna idag med halsont & migränhuvudvärk så idag blir det att vila i den mån det går =) Just nu försöker jag ändå pilla i mig en skinkmacka och te och bläddrar igenom h&m katalogen, sååå mycket fint...=)



Shoppat!



Detta shoppa vi till Leian idag på rean ; )


10.12.27!



Nu är jag tillbaka till bloggen men ni får ha överseende med att jag kommer blogga lite som jag vill nu framöver så bli inte lessna om jag inte skriver nåt på några dagar! Julen har varit hel underbar och fått så mycket fina julklappar =)! Imorrn ska vi se om vi okar pallra oss in till stan och kolla lite på rean, fick ju presentkort på gina! Resten av dagen kommer bestå av mys och film, orkar inte göra för många knop nu, och ibland får man faktiskt vara lat ;)! Bjuder på 3 bilder ifrån julen! Btw vad kommer vara era nyårslöften?


GOD JUL = )



Önskar er alla en rikigt god jul ;)



Dan före dan...



Leia somna för ca 30 min sen, älsklingen är och storhandlar mat =) Och jag ska ta och skutta ner i soffan under en filt och kolla lite sex and the city..tror det blir den första filmen! Kommer att ta en paus ifrån bloggen nu under jul, men dyker upp efter jul igen =)!


BTW idag är det dan före dan före doppare dan ;)



 

 








Våra vänners liv!



Ohh vad jag kommer sakna serien på svt, våra vänners liv! Den bästa svenska serie på bra mycke länge! Hoppas Verkligen svt ger den en ny säsong ;)! Alla avsnitt kan ni se här!



Nya!



Slänger upp en bild på nya frisyren, har bara färgningen kvar nu =)!



10.12.20!



Nu beger vi oss snart iväg för idag ska jag nämligen klippa mig ohh fattar ni vad skönt det ska bli :) nya frisyren får ni nog se ikväll...om ni är snälla ;)!





Min älskade Leia ♥♥






Älskar dig min underbara dotter♥


Lördag!



Goddagens!

Sitter och dricker mitt te och njuter till fullo av snön som faller utanför! Mina älsklingar sover, bara jag och Doris som är vakna! Det där med att sätta på sittdelen gjorde vi för fort, så om en stund så byter jag tillbaka till liggdelen igen. Och det bästa med den är att det går att fälla upp ryggstödet så hon kan sitta helt upp :)! Och idag ska det allt hinnas med en promenad, är grymt sugen på det! Vad ska ni andra hitta på denna snöiga myslördag? = )




1 vecka!



Yes idag är det exakt 1 vecka kvar till julafton! Och denna jul kommer ju bli mer speciell än förra årets, det är ju Leias första jul ;)! Vad tror ni kommer tomten skrämma henne?


BTW ni får stå ut med att det kan bli korta & tråkiga inlägg från mig nu ett tag!



Älskar dig min underbara prinsessa♥

 


Canavas!



Någon som vet vart man kan beställa billiga canavastavlor?



Julklänning!





Kom ju på det för en stund sen att jag har helt glömt att visa hur Leians julklänning ser ut, och jaa såhär ser den alltså ut :) hon kommer bli finast på julafton♥



Premiäråkt!



Ja efter ca 4 timmars tänkande och fula ord fick jag ihop sittdelen på vagnen =) Och NEJ det var inte så svårt, men svårt att komma på hur man ska göra..:)! Och jag kom på det själv utan att fuska med hjälp av google hihi! Nu ska jag koka tomtegröt som jag ska ha till frukost imorgon bitti ;)



10.12.15!



Morrn morrn på er =)!

Vi har varit vakna till och från sen 04..hum men tror eller vet att det är Leians tänder som spökar, trots det är jaginte så farligt trött..:)! Men ska göra som alla säger sov när din bebis sover, så jaa sen när det är dags för Leian att sova på dan ska jag med sova! Dagen kommer bestå av att förutom att sova när Leiasan sover, att rensa! Men nu är det dags för gröt *MUMS*!




10.12.14!



Goddagens!

Håller nu på att fixa lunch till mig och Leian, hon får potatis,ärtor & falukorv. Och mamma Evelina korvgryta! Efter lunchen beger vi oss ut på promenad passa på nu när det inte är slask och plusgradigt ute! Vad tror ni blir det en vit julafton? ; )


Snart!



Bara en tidsfråga nu innan Leia börjar krypa på rikigt=) Nu ålar hon sig fram, lovar att filma då hon kryper sina första steg så ni får se :)!


Lessen!



Ush vad jag är lessen över att jag inte knappt har några magbilder kvar från tiden då Leia låg i magen! Samma dag som vi kom hem ifrån bb krascha min dator och allt försvann. Alla bilder ifrån graviteten :(! Dum som man är så bränner man inte dom bilderna! Önska bara man kunde vrida tillbaka tiden och hinna spara det! Men vad lär man sig av detta? JOO att bränna bilder och det är precis det jag ska göra!



Inredning!



Sitter nu och kollar efter inredningsbutiker på nätet och väntar på att min tomtegröt ska bli klar. Vad säger ni? tomtegröt eller risgrynsgröt? Iallfall..åter till inredningsbutiker nån som vet nån bra sida på nätet?=) Är ute efter nån som har snygga krukor samt väggdekoration fast som man hänger på väggen eller kan sätta på en tavelhylla! Oj det där lät invecklat haha! Men kära läsare vet ni någon som bra sida? HOJTA till då...;) Nu tror jag gröten är klar yeah!


Bild lånad ifrån google

3:e advent!


Shit vad tiden går fort..redan 3:e advent och 12 dagar kvar till julafton! Och ca 3 månader kvar tills Leia blir 1 år, herregud 1 år! Känns som igår då man låg på bb och hon var en liiiten bebis! Nä tycker tiden går för fort och jag gillar det inte rikigt!

Vad händer annars idag? Inte mycket mina bebisar sover just nu och älsklingen är snart hemma. Så kommer bli en lite promenad så fort Leia vaknat måste köpa nya hyacinder ;)! Nä nu kom älsklingen innan för dörren! Ha en fortsatt bra söndag!




Läsare!



Har just nu ingen insperation till att blogga, så det kommer nog bli lite lamt med inlägg! Men nu frågar ja er som läser min blogg. Vad vill ni att ja ska skriva om? Vad skulle vara intressant att läsa?=)



10.12.11!

God morgon på er =)!
Sitter nu och dricker te och läser mina dagliga bloggar, men igår visa min syster mig en blogg. Och när ja då  läst igenom denna killes blogg lite, så undrar jag då vad som är felet på han? Och varför vill man bli känd i bloggvärlden genom att göra narr av andra bloggare? Och skriva rikigt elaka saker? Hur kan man vara så intresserad av en annan människas liv? För mig är det helt sjukt!


BTW Vann rätt person idol igår? =)


Idolfinal!



ÄNTLIGEN har den fredagen kommit som man gått och väntat på, nämligen final i idol yeah =)! Och jaa jag håller på Minnah men jag vet att Jay kommer vinna, det säger min magkänsla! Såå ja vad tror ni?





Mammas cooling♥


Mat!



Nu blir det gårdagens middag till sen frukost, tidig lunch = )


Älskar dig min underbara dotter♥




Andar!

Jag tänkte nu skriva lite om andar! Som jag skrivit i tidigare inlägg så har vi en ande hemma hos oss, vi misstänker vem det kan vara! Och vi misstänker även att det kan vara två stycken! Jag har mått otroligt dåligt över detta sen vi upptäckte det, men på nåt sätt försöker ja ändå nu förtränga det! Har även fast jag är sjukt rädd och mår dåligt av detta på nåt sätt blivit nyfiken oxå, på vem som är och besöker oss ifrån andra sidan? Men hur känner man då av en andes närvaro? Hur vet man om man är motaglig för dom? Man känner av dess närvaro genom rysningar, att man känner en kallt vind eller att det drar,man kan se nåt som snabbt flyger förbi i ögonvrån och att man känner en närvaro att man inte är ensam. Jag tror att alla människor kan känna av och se andar, men vissa är mer motagliga än andra!

Man kan även fånga deras ljusenergi på bild genom att ta kort med blixt då man känner av det, man känner igen deras ljusenergi eller orbs som det heter som är ett slags ljusklot och sen ska det vara som ett skal runt det. Damm kan oxå se ut som orbs men har inte det skalet som ett äkta orbs har! Så rengör linsen innan du tar kort! Sen kommer frågan om det finns onda andar? Ja det gör det men dom känner man av väldigt sällan, och deras närvaro kan man känna igen av att det luktar surt och nästan som koskit! Sen ska man komma ihåg att även snälla andar kan gilla att skrämmas och vara busiga ibland för att se lite hur mycket man tål.

Man ska även känna efter om man vill ha kvar ens ande eller om man vill hjälpa dom över till andra sidan! Det finns många bra medium, och ett hett tips ett seriöst medium ska inte ha någon som helst information om dig eller om dina avlinda släktingar eller vänner. Ett seriöst medium ska kunna känna av sånt själv, och få information! Och kom ihåg att man ska inte vara rädd och känner man sig rädd tänd alla lampor sätt på en bra komedifilm eller spela din favoritlåt! För många andar som finns här hos oss vill besöka sina nära och kära, eller helt enkelt inte kan acceptera att dom avlidit!




10.12.07!



Nu är pricktesterna klara! Och jag är inte allergisk mot Doris wiiiieee =)


10.12.06!




Ahhhhhh så har man åkt på magsjuka..OGILLA! Så idag blir det att ligga i sängen i stort sätt hela dan och bara VILA! Så kommer inte orka blogga nåt! Hörs då jag är frisk igen =)






Blir en bild på Leian i sin nya och lite förstora mössa hon fått av moster Johanna & Coffe =)!


Jul på liseberg!



Haft en kanon mysig kväll på liseberg tillsammans med mina 2 älsklingar samt en av mina underbara systrar och hennes sambo =)! Dock dog batteriet på kameran så blev knappt några bilder MEN kan ändå bjuda på 3 stycken =) Nu forstätter beck igen! Ha en fortsatt bra söndagskväll...och andra advent =) BTW bara 19 dagar kvar till julafton yeah ;)




 


Utveckling 9 månader!



Tänkte skriva lite om Leias utveckling nu när hon blev hela 9 månader i fredags =) Mammas stora tjej!


* Äter bara vanlig mat och favoriterna är spagetti & köttfärssås och sen hemmagjord pure med falukorv,potatis & ärtor!
*ÄLSKAR att ligga på mage!
*Kryper inte än men är på god väg =)!
*Sitter nästan själv!
*Säger mamama och papapa väldigt mycket =) inte för att hon förstår vad det betyder blir man ändå glad =)
*Tycker barnprogramet oliva på svt är superkul!
*Har 2 synliga tänder och snart 4 till som syns helt =)
*Älskar då man sjunger och dansar för henne!
*Har blöjstl 3!
*Använder stl 62-68 i bodys och stl 68 i byxor!
*Har ännu liggdelen och gillar det!
*Är blyg mot främligar och speciellt män!
*Skrattar och ler hela tiden, är med andra ord en väldigt glad och nöjd bebis!


Leia ca 2 dagar gammal!



yeah!


YES Minnah är med i finalen nästa fredag = )










idol!



Nu blir det idol & ugnspannkaka = )


9 månader♥!



Idag blir våran underbara prinsessa 9 månader ♥!



Killers!



Såg precis denna film, och kan verkligen rekomendera den =)




Svar!



Här kommer svar på 4 frågor som jag fått =)



1. Hur och vart bor du ?
2. Vad jobbar du med ?
3. Hur reagerade du när du fick reda på att du skulle ha lilla Leia ?
4. Hade ni några andra namn som ni valde mellan eller visste du vad hon skulle heta med en gång ?




Svar!


1. Vi bor i Göteborg,björkekärr! l en lägenhet på 3 rum och kök på 68 kvm =)

2. Då jag var gravid jobba jag på ett hunddagis, men kommer göra annat efter mammaledigheten!

3. Jag fatta inte att jag var gravid utan trodde ja åkt på nån magsjuka. Men blev både chokad och självklart superglad över att jag skulle bli mamma =)

4. Jag kännde på mig att det var en tjej och vi bolla mellan namnen Haley och Leia! Men i sluten av graviditeten sa vi att blir det en tjej blir det en Leia =)

Frågestund!



Nu tänkte jag ha min första frågestund! Så KOM IGEN fråga vad ni vill =)







Nyfiken!



Vilka är ni som läser min blogg?? Vill gärna att ni lämnar ett spår, är nyfiken på vilka ni är = )




10.12.01!



Shit redan 1 December idag, jag tycker bara tiden rusar iväg! Och jag gillar det inte alls! Tycker man går upp och sen bara en stund senare så ska man gå och lägga sig för natten igen, bara jag som tycker så?
Idag ska jag och Leian ÄNTLIGEN åka och besöka hunddagiset, som vi har längtat♥! Gäller bara att klä på sig alla kläder man har för nu är det bra kallt! Just det någon mamma där ute som vet vad man kan köpa bra overall? Och då självklart till Leian och inte till mig haha,vill gärna ha en med fot därnere typ med små tossor till =)! Nej nu ska vi göra oss klara, men skriver självklart senare =) Puss & kram på er!