Anna W!



Satt och läste mammanmorrans blogg nu för en stund sen där ja sedan klicka mig vidare till Anna Wahlgrens hemsida. Där jag sedan ser en video om tillrättaläggande, buffning&solfjäder, börjar titta på videon och får snabbt kalla kårar när jag ser henne ta denna lille bebis och lägger den på mage. Och tar hårthänt i hennes lilla huvud och börjar buffra i baken på henne. Och nästan skriker ut 1-2-3-4, jag tycker personlig att denna metod är helt fel. Och förstår inte på mig dom föräldrarna som använder sig av denna metod! Jag skulle ALDRIG göra det finns annat sätt att få sin bebis att somna på! Hennes hemsida hittar ni här och filmen finner ni här ! Vad tycker ni själva om denna metod? Nåt ni skulle kunna använda på eran bebis?

Tapet!


Mamma/mormor i full gång med att tapetsera Leians rum : ) Den rikigt bilden på hela rummet kommer nog upp imorrn då vi är klara! Nu dags att damsuga & ta en dusch innan solsidan börjar! Idag är det bara 4 dagar kvar till världens bästa Leia fyller hela 1 år♥!





kom igen!



Varför komenterar ni inte längre?? Har ju bara mer och mer läsare så här många läsare har det aldrig varit som det är nu ; )

Svartsjuka!

Sitter på golvet med Leia nu ikväll innan hon ska sova. Då säger A till mig såhär:

A: Du är ju bara med Leia 24 timmar om dygnet...
Jag: Va? Vadå?
A: Ahh jag kan ju lika gärna flytta...(blicken en lessen hundvalp syns i hans ögon)
Jag: Är du svartsjuk älskling?
A: Ahh det är ja faktiskt!
Jag: Men älskling Leia ska snart sova då ska vi mysa i soffan..:)
A: Blir glad igen =)!

En vecka!



Idag är det exakt 1 vecka kvar tills Leia fyller 1 år =) Håller ju på för fullt att planera hennes 1 års dag den kommer verkligen bli perfekt ; )! Och vad hon har utvecklats under dessa senaste 3 veckorna, allt ifrån att krypa rikigt till att ställa sig mot saker! Får se när hon tar sina första steg, därför ska ni kära läsare få gissa när Leia tar sina första steg. Så vad tror ni? = )



Slänger upp 2 bilder ifrån igår då det var playdate hemma hos Sarah & Alfons =)!








11.02.23!



Ska nu äta frukost sen promenerar vi till Sarah & Alfons för lunch & fika =)! Skriver mera senare!



Dricker te ur finmuggen♥!


Tandis!



Sorry blev inget inlägg alls igår men vad totalt slut, efter en promenad & städning då man kom hem! Hoppas nu mina nya tabletter ifrån apoteket ska bota denna hemska & dumma trötthet jag har..well well! Idag har jag och Leian varit på ett samtal hos tandläkaren om tänder, mycket bra information som man fick tycker jag! Så ikväll sätter vi igång med tandborstingen på allvar, och med tandkrämen vi fick med ; )! Ska även ändra det att Leia borstar tänderna innan hon somnar och efter hon fått välling! Inget ja direkt tänkt på att även om välling inte innehåller socker så blir det som en hinna över tänderna. Som i sin tur gör att det samlas bakterier och bli hål! Så nästa gång man ska dit är vid 2 år ålder för att göra ett salivprov, och sen vid 3 år är det första riktiga besöket =)! Hemskt fick även se en bild på en 2-åring som hade sånna hål i sina framtänder så dom blivit bruna & ruttna. Fattar inte dom föräldrarna som låter sitt barn äta så mkt  mat med onödigt socker i! Vatten är det bästa som ett barn kan dricka, men undantag ibland! Nä nu ska ja fortsätta planera Leias 1 års kalas helt galet mindre än 2 veckor kvar tills hon blir 1 år, mammas lilla bebis börjar bli en stor tjej nu ; )!



Bloggtorka!



Guuuddd så kass ja vart på att blogga nu, trodde inte ja skulle ha en läsare kvar efter dessa 3 dagar som jag inte bloggat på. Men dom har ökat, hur kan detta vara möjligt? ; ) Nu ska ja ta på mig och göra klart Leia sen ska jag tvinga med älsklingen på en promenad i solen =)! Lovar att det kommer upp ett längre inlägg ikväll ; )

För 1 år sen!



Sitter och kollar lite bilder på datorn, och tänker på hur det såg ut för exat 1 år sen! Man bara gick och längta efter dagen då det var dags för förlossning. Hade ingen aning om hur underbart & häftig förlossningen skulle vara. Eller hur det skulle vara att ha en liten bebis! Även om det snart är 1 år sen, så kommer man ihåg det som igår! Kan verkligen inte fatta att om 15 dagar fyller våran Leia 1 år...helt galet! Men att bli mamma är verkligen det bästa som hänt mig♥!


För 1 år sen!



Fint ifrån hm!




Lära-gå-hjälm!



Tog oss en promenad innan till mamma och hämta Leias lära-gå-hjälm...=)
Får se hur länge den kommer användas, men än sålänge sitter den där den ska : )



Alla ♥ dag!



Idag när älsklingen kom hem ifrån jobbet hade han med sig dessa fina rosor hem = )



Snöiga fredag!





Fyy vad är det som händer med vädret?? Man hinner ju liksom inte reagera, först tror man att det ska bli vår och bli super gla. Sen säger det BOM så kommer det mer snö och blir kallt igen?! Vad är det som händer?? Nu är det ju typ storm ute! Aja nog om det..:) Dagen har förövrig varit kanon, ja och Leian mötte upp älsklingen utanför hans jobb. Handla lite på focus och sedan mötte vi upp faster Tess. Som följde med hem en stund och käka middag, lika mysig som alltid när hon är här♥!

Så vad händer annars denna fredag? Inte mkt älsklingen är på möte med jobbet, Tess har åkt hem. Leian sover eftersom hon fått feber och är förskyld. Märkte ju lite imorse men blev ju värre under eftermiddan :(! Och jag ska ta mig en dusch och sen krypa ner i soffan med en kopp te :) Ha en skööön freda!






Dagens Leia ♥


Kan stå själv ♥




Gud vad det händer mycket nu i Leias utveckling och det senaste är att hon ställer sig upp mot saker :) Dock har det ju blivit en hel del fall, eftersom hon tror att hon kan mer än hon kan. Men det problemet är snart löst, då snälla mormor har köpt en lära-gå-hjälm till Leian :) (Och kort kommer på den så fort vi fått den!)



11.02.08!



Sikken dag det varit idag vakna 07.00 av alarmet på mobilen, var tvungen att vara vaken tidig för det kom en gubbe vid halv nio och fixa å vi kan byta till comhem i april. Sen såg jag till min förvåning att internet inte funka, så vi tog oss en promenad i solen istället :)! Och jaa min underbara pojkvän fick igång internet då han kom hem ifrån jobbet ;)!

Har upptäckt nu under dom senaste dagarna att Leia trottsar och testar än, idag var det att hon inte skulle ha vantar eller mössa på sig. Och inte heller dög det att sitta ner i vagnen, efter en stund somna hon! Och mamma Evelina kunde fortsätta att njuta av solen & promenaden! Sååå nån mer som har detta problem med era bebisar att dom trottsar? :)

Ush så veligt inlägg det blev men,men så kan det bli ibland ;)!





Busisar!



Ja såhär går det om man vänder ryggen till i några minuter....busisar :)!


Trött och åter TRÖTT!



Fy asså vad trött jag är hela tiden, och nej det kan inte vara min sköldköttel som dom misstänkte på vårdcentralen! Dom skulle skicka svaret per post om det visa sig positivt och det skulle ta 1 vecka. Men nu har det gått 1 vecka & 2 dar!  Så jaaa nu blir det att dissa sötsaker (ett tag) äta mer nyttig & knapra järnisar :)! Nån mer än jag som äter järntab? Och isf vilken sort äter ni?


 


Skön!



Har nu suttit och läst Katrin Zytomierskas blogg och gud vad jag skratta. Herregud vad den kvinnan är skön! Har helt ärligt talat haft svårt för henne innan, men nu när jag lagt ner energi på att läsa hennes bogg. Så märker jag vilken kanon tjej hon faktiskt är. Hon försöker inte vara nån annan, som vissa andra kända bloggerskor! Ja menar Kizzie som jaa jag finner knappt några ord för denna människa. Hon ser ut som en smutsig fisk, och vad är det som är snyggt med att se ut som ett..ja ursäkta ordvalet med ett jäkla anorexia barn! Med stripit hår,flera kilo med brunkräm,löshår och bröst som fotbollar! Och sen råga på allt banta med hjälp av barnmat?! Och uppmana sina läsare att banta..ehhh ja smart tjej! Men har ni inte vart inne och läst Katrins blogg tycker jag verkligen ni ska göra det..:)! Hennes blogg hittar ni här!



Bild lånad ifrån google!

11 månader ♥





Idag blir våran underbara Leia  11 månader♥!



2011-02-01!




Haft en kanon dag idag träffat Carro och käkat lunch och kollat lite på den lilla rean som var kvar. Och jaa självklart köpte man ju kläder till Leian :)! Bild på det kommer upp imorrn batteriet till kameran är ju dött, som vanligt!
Just det ni andra mammor där ute är det nån som har problem med att eran bebis blir för varm? Om man kan dissa overallen nu och köra på varm jacka & åkpåsen? Leia har ju det problemet att hon blir varm för lätt. Så fort man går in i en affär och stannar där mer än ca 5 min får ja ta av henne! Men tror ni man kan köra på varm jacka & åkpåse?


Snuttan på Jensen!