Mammas duktiga tjej♥

 

Mammas duktiga tjej som kan stå upp själv i sängen♥


LOVE♥♥





Älskar dig♥


Hum?!



Sitter och kollar klipp ifrån the voice och funderar på varför Paul Haukka sluta som progamledare? Han var ju grym ju mycket därför man kolla på det nästa varje morgon! Tror jag skulle sätta mitt te i halsen då Martin Björk, som nu är den nya programledaren. Skulle berätta vad han äter på Mcd, ifrån att vara till en helt vanlig kille till att bli super divig. Och jaa han skoja nog till det men ändå! Men är det nån som vet varför Paul sluta?



Vårdcentralen!



Då har man kommit hem efter ha varit på vårdcentralen i 75 min. Och måste börja med att berömma min underbara & bästa dotter. Hon gav inte ifrån sig ett ända gnäll under hela tiden, bara satt där i vagnen och lekte med sin mössa och charma alla som var där..! Jag har verkligen fått den snällaste bebisen på hela jorden ♥!

Åter till varför jag var på vårdcentralen är då att jag varit konstant trött i snart 3 månader, och jag äter som jag ska, sover som jag ska,rör på mig varje dag & äter mina järn&vitamin tab. som jag ska. Ändå har ja varit trött, men efter samtal med läkare,undersökning & blodprov. Så ser dom att mitt blodtryck är på tok för lågt, och likså blodvärdet. Så dom misstänker att jag har fel på min sköldköttel, provsvar ang det får jag om ca 1 vecka. Så håll tummarna för mig nu att jag får ett POSITIVT svar =)!




Ikea!



Snyggt ifrån ikea : )





Bus..bus!



Leia busar, och att rota i mammas tidingslåda är kul ; )!


Ny design!



Vill bara berätta att ny design till bloggen är på väg så den jag har nu får duga ett tag till ;)




Vad tycker ni om otroligt lyxiga lunch? haha


Måndag!


God morgon på er! Är fortfarande så sjukt trött även fast Leia väckte mig strax innan 8. Och jag gick ändå och la mig strax innan 21 igår. Men,men vet ju att det är järnbrist & mina järntab. jag tar biter inte på mig. Skönt att få komma till VC på onsdag! Helgen har varit kanon, dock har ju älsklingen jobbat så vi har knappt setts alls..=(. Skönt att han är ledig till helgen som kommer ;).

Dagen som kommer ska jag inte göra mycket knop alls, ska kolla lite ang Leias tårta till hon fyller 1 år den 3 mars. Rätt skönt med sånna inte-göra-nåt-alls-dagarna ;), Nä ska passa på att äta frukost nu medans Leia sitter och leker med sin tummen leksak :) Och sorry för tråkigt inlägg blir så ibland! kram








Frisyr = )


Vad tycker ni om Leias nya frisyr? Skaparen av denna frisyr är ala Älskling & pappa Andreas = )♥!



Bröderna Karlsson!



Titta nu ikväll på bröderna karlsson och ja jag hade inte direkt några förväntingar på den. Men ack var bra den var, dock var den ju sjukt pinsam hatar filmer när folk gör bort sig själva till tusen! Så ja jag gömde huvudet i soffan ett antal gånger! Men kan ändå rekomendera den starkt..;)!













Fredagkväll!



Har precis nattat Leia, dock har hon bestämt sig för att busa istället för att sova..;)! Så nu ligger hon och rullar runt i sin säng och skrattar & pratar för sig själv. Jag håller mig på avstånd för när jag kommer in i rummet blir det genast superkul! Men så fort prinsessan har somnat ska jag skutta i myskläderna,tända lite ljus,hälla upp ett stort glas med saft & lägga mig i soffan och kolla på film och äta choklad..;)! Fyy på tal om choklad nu måste jag verkligen ändra mina såkallade matvanor, har nu käkat färdigmat i 3 dagar fyfyfy och sen choklad på det nej USH! Nää nu ska jag hoppa ner i myskläderna, ha en underbar fredagskväll ;)


♥♥♥




Jag är så stolt över att få vara din mamma! Älskar dig min underbara dotter ♥♥!!


Gravidmage!



Ohh såg en massa gravida idag och jag ska helt ärlig säga att jag saknar min mage. Och längtar redan till graviditet nr.2! Även om det var jobbigt med illamående,foglossning och sammandragningar. Så njöd jag varje sek, varje dag av att vara gravid! Och jag sa redan dan efter förlossningen att detta kan jag lätt göra om igen..;)! Till alla er gravida och alla som varit gravida. Vad har/hade ni för cravings? 








Nytt Stjärntecken?!




Såhär ser det nya ut:


Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.

Så jag är tydligen inte jungfru längre utan lejon :) Ni kan läsa mer om detta här!

Kärlek ♥♥


Min ögonsten
Min prinsessa
Min sötnos
Min älskling
Min dotter
Min stolthet
Mitt allt
Lyckan i mitt liv
Aldrig utan dig
Du & jag mot världen
Jag älskar dig
För alltid & För evigt

Solsidan!



Ni missar väl inte solsidan som börjar ikväll klockan 20.00 tv4 ; )



Leia bloggar!



änjjn2ä-öm






Lång paus!?!



Haha ahh det blev inte så lång paus i bloggandet haha på nåt sätt saknar jag att blogga ändå! MEN ni får ha överseende att ja kommer blogga lite som jag vill..! Jag och Leian skulle ta oss en promenad efter frukost MEN vi gör så att vi går efter lunch och så möter vi upp älsklingen utanför jobbet ;)!

Igår var älsklingen även tillbaka med Doris för återbesök hos vetrinären och allt såg kanon fint ut, fast hon kommer få ha tratten i 3 dagar till! Sen hoppas jag hon snart lugnar ner sig oxå, för våra blommor och ljusstakar får sätta livet till då hon är framme! Nån mer med katt som har detta promblemet?



Såhär kan det se ut då Doris varit i farten
!


paus!



Har för tillfället ingen lust att blogga alls..:/ så det kommer bli en bloggpaus ifrån mig nu! Men när jag kommer tillbaka kommer jag ha energin tillbaka så jag kan blogga en massa, och denna gången BÄTTRE än innan;)!



Rösta!



Gå nu in och rösta på Leia, så hon vinner och hamnar på omslaget av vi föräldrar ;)


http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=39228






Banta!



Jag har nu sett flera som går på dessa bantingskurer som nutrillett tex! Och jag tror inte dom flesta fattar att det är bara bullshit! Visst du gå ner av det MEN vad händer när du börjar äta vanlig mat igen? JOO du går upp igen! Ät som vanligt men ta bort fett, ja menar man kan fortfarande äta som vanligt men ta bort mat med fett i! Om du är sugen på att göra mat med grädde i? Kör på havregrädde ist, minst lika gott =)! Och sen TRÄNA! Ja menar för att träna så måste du äta MAT för att få energi så du orkar! Så tjejer sluta upp med dessa dummheter som nutrilett och ät nyttigare mat, finns hur många goa recept som helst på nätet ; )




10.01.10!



Logga in nu på morgonen och hade fått en komentar som verkligen är värd att stå med här, och som gjort min morgon & dag =)


Hon är så vacker din lilla tjej :) hon får mig alltid att le o tänka
på min lilla flicka i magen :)



Finaste som finns♥





11.01.08!



Har nu suttit sen strax innan 11 och försökt få tag på dom på husdjurshälsan, men det är bara UPPTAGET! Vi har ju sen Doris kasterades i måndag upptäckt en böld under hennes sår. Som är lika stor som en pingisboll, googla det igår och hitta en inlägg exakt det som Doris har. Och att det kan vara ett bråck, så nu har vi bestämt oss för att åka in! Hoppas man får träffa en vetrinär innan dom stänger klockan 16 idag! Håll tummarna för oss =)



Let`s dance!




Älsklingen jobbar och jag ska nu mysa upp mig i soffan till let`s dance! Och HEJA Anders Bagge ;)






Zombie!



Halka in på skräckfilm.se och kolla runt lite och hitta då en svensk zombiefilm, och ja svenska ska enligt mig INTE göra zombiefilmer! Det blir liksom bara för mycket, ser fejkad ut! Men denna zombiefilm jag hitta heter ZON 261! Lite vad den handlar om:

”Alla är smittade.”

Landskrona, 2013. En stad i karantän. Viruset sprider sig explosionsartat. Ett fåtal icke-smittade har barrikaderat sig i citadellet. De smittade försöker karva sig in. De icke-smittade måste bestämma sig för om de ska fly till barrikaderna som militären har upprättat och slå sig ut – eller stanna i citadellet och vänta på en hjälp som kanske aldrig kommer. För att överleva måste de forna fienderna, både svennar och nysvenskar, bestämma sig för vilka som är de värsta monstren: de smittade utanför citadellets murar – eller de främmande innanför.

 


Tårta!



Sitter och kollar efter en tårta till Leias 1-års kalas som är knappt 2 månader. Jisess vad detta året har gått fort! Men hitta dessa två som jag funderar på, vad tycker ni? = )


 


Reklam!



Leias absolut favorit reklam är denna, varje gång den kommer på tv blir hon helt salig och bara sitter och tittar och ler! Ska försöka filma detta då hon kollar på reklamen, så håll ut efter det filmklippet =)!



10 månader ♥!


Idag blir våran underbara Leia  10 månader♥!






Leia ca 1 månad gammal!



Grattis =)



Massa grattis till min pappa som fyller år idag = )



Välkommen 2011!


Då var 2010 slut och 2011 börjar =) Och detta året kommer bli underbar Leia fyller 1 år jag och älsklingen har planer på att förlova oss♥! Hoppas ni andra hade en super bra nyårsafton =)