Älskar att gunga = )!




Morsdag ♥



Haft en kanon bra morsdag =) Varit i kungsbacka och hälsat på farmor/svärmor och faster Therese! Och Leian var så duktig och köpte en bukett med rosor till sin mamma ;)! Nu sussar hon sött i sin säng och ja och älsklingen ska mumsa på toast och kolla på en Irene Huss film och bara mysa thiii! Och vad vi längtar tills onsdag nu..helt GALET ;)




Nytt!



Leian har shoppat nya skor (kavat) & en kofta ; )


skruttan..!




Nu har lillskruttan somnat i sin säng efter somnat i min famn. Har märkt att idag har hon velat vara extra nära gärna i famnen och ska kramas HELA tiden. Och självklart låter ja henne göra detta. Men vet nu vad som stör hennes sömn, henne rumpa är såå fruktansvärt röd & hon blöder. Så imorrn så blir det att inhandla salva på apoteket sen låta henne vädra rumpen extra mkt. Och jaa som skulle sett på änglagård tredje gången gillt nu ikväll, jaa får sparas till imorrn. Hoppas på bättre lycka då!


Näää nu måste ja skutta i säng med imorgon kommer barn,mammor & pappa hit på lek och fikatajm. Gäller ju att försöka vara utvilad då =) God natt!



Är så stolt över dig ♥



Leia står längre och längre stunder utan att hålla i sig och hon ser så stolt ut då man säger att hon är duktig, och hon verkar inte bli det minsta rädd då hon kommer på att hon står utan att hålla i sig i nåt. Vi har gissat på att hon kommer att gå innan midsommar, vad tror ni? Kom igen och gissa =)


P.S Ska försöka och fånga detta då hon står upp på bild så ni får se D.S



Söndag!



Vi lever ju jorden gick inte under igår, shit ja som var så orolig hela dan igår ; )! Leian sitter och leker och ja ska klä på mig nu tänkte ja, sen ska vi ta oss en snabb promenad till mormor/mamma, hoppas vi hinner innan regnet tänkt anlända. När kommer sommaren? Vill ha värme,sol & blå himmel igen, sitta nere vid hamnen och mumsa på mjukglass ohh myser ; )! Btw nu är det inte lång tid kvar tills den 1 Juni och dom flesta vet ju vad ja menar thiiiii <3


P.S Måste börja blogga lite längre, och håll ut det kommer ja snart börja göra ; ) D.S




Bjuder på en video idag stället för bild!


Löve it!



Kan man leva på jordgubbs paj & vaniljglass? =) För det skulle lätt kunna göra isf, här är en bild på pajen ja gjorde nu ikväll..nom,nom ;)


18 Maj!!


Idag är det ingen bra dag mår rent ut sagt bajs..! Hoppas Leia snart vill sova middag =)



Jorden går under på lördag?!



Jaaa vad tror ni kommer jorden att gå under på lördag? Enligt en väldigt virrig gubbe i usa kommer den göra det på lördag klockan 18.00! Såå jaaa vad tror vi, nåt att vara rädd för? ; ) haha! Kolla in videon här!





11.05.16!



Sitter nu och väntar på att ugnen ska bli varm så ja kan sätta in kycklingen så man snart kan äta lunch =) Sen blir det nog en promenad, passa på medans det INTE regnar! Har valt som ni säkert ser att ändå vänta med att blogga mer om våran hemlighet, kommer göra detta på riktigt efter den 1 juni =)! Nää nu får ja fortsätta med lunchen, blir kyckling för våran del =)



Världens finaste onge myser i sin sackosäck ; )