Orbs!?



Är detta en orbs som är fångad på bild??!






Andar!



Har du börjat ta tag i det med att vi misstänker att vi har en ande här hemma. Vi känner av det mer och mer och nu när Doris verkar se det oxå! Så ska försöka få hit ett medium för att lösa detta! För nu har ja även börjat känna av dess närvaro på dan, innan var det bara på kvällstid. Och man känner att man inte är själv! Nån mer som tror på sånt här??




vinter vit!




Jul!





Bada!



Leian testar sin nya badstol = )





Princess♥




stan!




Sitter nu och äter frukost = ) ska strax väcka Leian så vi kan bege oss in till stan = ) Idag står strump & möss shopping högst på schemat ; )




Jul!



Sitter och kollar klänning till Leian som hon kan ha på julafton = ) och hitta denna söta, vad tror ni? = )





Fina höstdag!



Ohhh bara älskar när hösten är så här solig och härlig = ) så nu beger vi oss ut på en promenad i höstvädret = )





Jag vet!



Okej jag vet man ska inte hänga ut folk och skriva illa om dom. Men nu känner jag att jag måste, som alla vet läser ja bara mammabloggar eftersom dom är mest intressanta. Men halka in på kissies blogg nu och jag undrar vad som är felet på den tjejen?! Tycker hon seriöst att hon är snygg? Jag tycker hon ser ut som en skräcködla! Varför hålla på med dessa plastikoperationer?spruta in lipolys i låren för att ta bort fettceller, räkna kalorier haha stackars tjej säger ja vad hon har dåligt självförtroende! Vad är det för fel med att vara naturlig???




mysdag!


Var en kanon dag med bebisar och mammor = ) är super trött nu så ska ta en liiten promenad och hämta ut mitt paket ifrån hm sen blir det bara mys i soffan = )! Bjuder på några bilder ifrån idag = )





HEMSKA MARDRÖM :'(!



Vakna upp och verkligen grät, drömde den hemskaste mardrömmen en mamma kan drömma! Att ens barn blir kidnappad och bortrövad. Du har ingen aning om vart ditt barn är eller vem som har tagit det. Eller om ditt barn lever eller är skadat! Och jag blev sååååå glad då jag vakna och öppnar ögonen och brevid mig ligger världens finaste prinsessa ♥! Gråter så fort jag tänker på det ush!!


Jaaa snart eller ah klockan 12 kommer bebisar & mammor hit på lunch & fika ska bli super mys och självklart ska Leian vara värdinna = )! Bilder på det hela kommer sen =) Älskar verkligen vädret idag sol & BLÅ himmel yeaaaaahhh!




Berg flyttar in!



Titta precis klart på berg flyttar in, och denna gången var det Andreas Lundstedts tur =) han är ju bara för söt! Och han och hans pojkvän är ju urgulliga tillsammans. Och stora planer på g, giftemål och sen en mini andreas = ) Nä nu MÅSTE jag sova imorrn kommer massa bebisar och mammor hit på lunch & fika fika fika ; )! Förlåt om min blogg är lite boring ny design kommer inom kort =) nattis på er!




Bild: lånad ifrån google

Saknar♥



Oh vad jag SAKNAR min gravidmage♥ Längtar redan till nr.2 ; )



Leian testar yoghurt för första gången!





Lördagsmys!



Nu åker jag och Leian hem till mormor och äter middag & lördagsmyser lite =)!  När ska det FINA höstvädret komma?!





Nattis!



Ja som vanligt fastna man framför tvn och gissa vem som skulle lägga sig i tid idag? JOOOO fröken E! Nä nu säger jag GODNATT!



Mys!



Vad jag bara ÄLSKAR ljus!







Pics in a mix LEIAN♥!



 

 




 


Pytteliiiiiiite snö!



Ja denna bilden togs imorse vid 09! Man ser att det är pytteliiiiiiiite snö utanför =)




Goaste!



Ja såhär här vaknar man nu mera att Leian ligger i sin säng och säger "mamamama" och sen iiiiiiaaaaahhhh och skrattar för sig själv! Min underbara trollonge♥!




Storm!



Ja det första inlägget försvann ahhhhhhhh! Men gör nu ett nytt försök =) Jooo bara jag som missa den lilla snön som föll idag? Det jag fick uppleva idag var regn & blåst, som nu har utvecklat sig till storm! En ny gudrun kanske?! Hoppas inte!

Gick av en slump in på kissies blogg innan, läser ju inte hennes men var bara tvungen att kolla läget! Ush vilken vidrig människa! Och varför vill man se sååå fejkad ut? Hon har ju bara förstört sig sååå sjukt mkt! Är glad att ja är lite häng lite här och där, fast har ju fött barn så inte så konstigt haha! Men varför vill man fejka till sig och se ut som en fisk? det fattar inte jag!




Mannagrynsgröt!



Haha jag är verkligen grym på att göra mannagrynsgröt!




Kamphundar!



Känner att ja måste lätta mitt hjärta ang detta med "kamphundar" som många säger! Detta är ju en ras som INTE är avlad för att kampa och attackera människor. Utan det är människan som hetsar dom till det! Och det är många som skaffar denna rasen för att det är tufft! Och det är såååå fel! Det är en underbar ras som är en perfekt familjehund. Och det som många inte vet är att golden retriver attackera & biter mest! Men det skrivs det inget om! Varför? JO för att det är ju en ursöt familjehund! Sen hade jag själv blivit rädd om en pittbull hade kommit i full fart mot Leia! Men tyvärr är det alla dessa ägares fel som håller på att kampa med dom! Och sen är pittbull,amstaff & staffordshire bull terrier helt olika raser. Dom ser likadana ut men dom är 3 helt olika raser! Själv ÄLSKAR jag ju bara staffen och det är en helt perfekt familjehund! Och sen kallas den ju oxå för the nannydog ;) Så innan ni dömmer träffa denna ras och inte av nån yalla kid utan av en rikigt seriös hundägare!!!





Di Leva!



Är det bara jag som tycker Thomas di leva är en skrämmande varelse?! Ryser så fort jag ser han, och skulle jag springa på honom på kvällen då det är mörkt och han hade börjat prata. Gissa vem som hade börjat grina då? jooo JAG!






Namnnapp!



Namnnappen som jag ska beställa till Leian =)




Och sen hitta jag dessa fina nappar ifrån MAM!



Nyfödd & 7 månader!



Nyfödd!

 

 

7 månader!


LEIA ♥












Vikt!





10.03.03: 2660 g  Födelsevikt
10.03.05: 2590 g  2 dagar
10.03.06: 2580 g  3 dagar
10.03.07: 2605 g  4 dagar
10.03.08: 2705 g  5 dagar
10.03.11: 2745 g  8 dagar
10.04.06: 3365 g  1 månad
10.04.13: 3500 g  5 veckor och 6 dagar
10.04.20: 3700 g  5 veckor och 13 dagar
10.04.30: 3880 g  5 veckor och 21 dagar
10.05.07: 4006 g  2 månader och 4 dagar
10.05.14: 4240 g  2 månader och 11 dagar
10.05.27: 4500 g  2 månader och 24 dagar
10.05.31: 4475 g  2 månader och 28 dagar
10.06.22: 5185 g  3 månader och 19 dagar
10.08.02: 6400 g  nästan 5 månader
10.09.01: 6864 g  nästan 6 månader
10.10.13: 7260 g  7 månader och 10 dagar




När Leia kom till världen ♥





Sista magbilden tagen kvällen innan Leia kom till världen!







Vaknar vid 8.30 onsdagen den 3 mars av magont, tror att jag behöver göra nr.2! Men icke, går ändå och lägger mig igen ihop om att få sova lite till. Men icke, då börjar det komma ploppa upp i huvdet på mig att det är nog värkarna som kommit igång. 3 veckor förtidigt. Smsar Anna och frågar som redan gått igenom detta och
förklarar hur det känns. Och det är värkar, och nu kommer dom tätare och tätare med ca 8-10 minuters mellanrum. Ringer upp till förlossning för att rådfråga dom, och får rådet att ta en bad,promenad eller städa. För det är alldelse för tidigt att åka in detta kan ta lång tid. Jag lägger på ringer mamma och när jag pratat med henne nån min känner ja att det blir blött och kladdigt mellan bena. Lägger på och går på toa och kollar då har slemproppen gått.
Ringer då Andreas som sovit hos sin mamma i kungsbacka, och berättar att ja har värkar
och att slemproppen precis gått. Och att ja ska ringa förlossningen igen, i samma sekund som ja slått nr till förlossningen känner jag hur det börjar rinna längst mina ben. Jaha nu gick vattnet med klockan är då ca 12.00! Dom säger att jag ska komma in! Ringer då Andreas igen och säger att vattnet har gått, och att dom vill att vi ska åka in. Sen ringer jag Ellie som snabbt kommer över. Och sist mamma som får vara chafför! Och då slår det mig att bb väskan är ju inte färdigpackad. Så då mamma kommer packar hon klart den medans jag står och hänger och andas igenom värkarna. Bilfärden upp var nog det VÄRSTA jag varit med om, tror seriöst att jag ska föda i bilen. Väl framme på förlossningen i mölndal, möts jag upp av Andreas och en barnmorska. Som visar mig till ett rum, då är klockan ca 13.00 och skrivs in 13.40! Efter undersökningen konstaterar dom att jag är helt öppen, och berömmer mig för ett bra jobb hemma!






Shit vad det gjorde ont!






15.14 får 2 smörgåsar som ja dock bara tar ett bett på!

16.48 ligger i sängen med ena benet i ett benstöd.

19.05 PVK sättes på vänster handrygg samt bastest tages!

19.10 syntocinon 5 E i 500ml NaCl 20ml/t kopplas pgr av korta och ineffektiva värkar.



Efter droppen sattes kom värkar tätare och tätare med bara nån minuts mellan rum. Strax innan 20 börjar krystvärkarna och jag krystar och känner att jag är på väg att ge upp. Klockan 20.56 föds världens finaste Leia i framsupad kronbjudning. Nu är vi världens lyckligaste och stoltaste föräldrar till våran underbart fina & vackra prinsessa. Leia föds i V. 36+4 och väger 2260 g och är 47 cm!




Leia ca 15 min gammal i pappas famn!




Leia ca 7 timmar gammal!








Olivia!



Olivia har blivit Leians favorit =) för att att se programet klicka här!





Mannen i mitt liv ♥♥



ÄLSKAR DIG


Vikt!



Vägde Leian idag och nu väger hon 7260 g =) mätte henne även själv och det stanna på 67 cm =)









Sked!



Här kommer 4 kort på Leian då hon åt lunch. Det var roligare att slå och leka med skeden än att prova och ät själv :)





LEISAN♥



Här kommer lite kvälls bilder på Leisan = )



pricktest!



Misstänker ju ganska starkt att jag är allergisk mot Doris..:'( Så nu har jag bokat tid för pricktest den 20/10!



Nu ska kilorna rasa!



Du JÄKLAR ska 10 kg BORT är trött på detta att se ut som en flodhäst. Vill bara ha tillbaka min smala kropp igen. Så NEJ till kakor & godis och JA till frukt och grönsaker! Fast måste tillägga det att jag måste få ha 1 dag som är en unnar dag :) Kan man gå ner 10 kg tills jul?? Och vill INTE hålla på med det där att äta kyckling och ris eller konstiga bantningsdieter. För såndär tror ja inte ett skit på. Man gå ner lite sen pooff går man upp då man börjar äta igen. Men att bara äta godis/kakor på helgen och att röra och träna varje dag det borde väl funka? Och självklart att äta bra mat då!



Vart är denna världen på väg?



Seriöst vad är det som händer?! 3 kvinnor som under 1 dygn blir överfallna i Örebro. En medelåldersman som tar en 2-årig pojke som gisslan i malmö ( SKÖNT ATT DET ÄR ÖVER NU!!) Och sen mordet på Elin. Blir ju rädd snart vågar man inte ens vara ute mitt på dan...?!

Dagens bilder!



Här kommer lite blandade bilder ifrån idag = )



paus!



Så nu gör jag en paus i sortera här hemma och ger mig ut på en promenad =) Underbart väder ute jue och tror allt Leian vill komma ut med =) och denna gången ska ja allt ta lite fina höstbilder och lägga upp. Och denna gången ska jag inte glömma kameran hemma! Hörs sen gott folk = )






Leian helt inne i sin speldosa
= )

Varför?!



varför ska jag alltid komma in på sånna bloggar om föräldrar som har förlorat sitt barn eller har ett barn som är sjukt..:( kan inte låta bli att tänka den DUMMA tanken att tänk om det händer oss? Leia är mitt allt, ljuset i mitt liv! Kan bara titta på Leia och börja gråta för jag är så lycklig att jag fick den gåvan att bli hennes mamma! Varför finns det sjukdomar som inte går att bota? Att hela tiden vara så orolig för sitt barn, sitta och vaka på nätterna och bara veta att mitt barn kommer aldrig få uppleva livet. Nej USH fy dumma dumma dumma :'(! Vill bara ge denna mamman en stor KRAM! Men sen ska man ju påminna sig själv att livet inte stannar upp utan att man ska leva livet och istället skratta och njuta av verenda sekund man får tillsammans med sitt barn!

Leia ♥









HURTS - Blood, Tears & Gold!






Fossingar!



Finaste fossingarna som finns♥




Leia testar att blogga!




s njmhyiii





Babyshop.se!



Massa fint jag hitta ifrån babyshop.se!












Rosa bandet!



Leian är duktig och stödjer rosa bandet thats my girl =)



tavlor!



Jag är med och tävlar om en fin barntavla! Tävla du oxå klicka här





underbaraste ongen som finns♥







Världens finaste ♥






Märks det att



Märks det att vi GILLAR ramlösa kaktus och loka skogsbär?!=)




Mor & dotter dag♥



Idag blir det en mor & dotter dag och kväll. Vi ska för första gången sova själva i lägenheten, älsklingen ska sova i kungsbacka. Eftersom han imorgon ska sälja sitt akvarium :) Så tills Leian vaknar ska jag fylla i hennes bok "bästa boken om mig själv, inte så lite kaxig"  sen blir det LÅNG prommis :)




Leia och pappa♥








Lunch!



ÄNTLIGEN sover Leian efter att varit sååå gnällig och ingetning hjälpte. Då känner man sig som världens sämsta mamma :( Men hon var bara övertrött sen tror ja att hennes tänder spökar med. Nu ska jag avnjuta min lunch som består en äggmacka och en macka med keso och avokado röra. Självklart dricker ja ramlösa kaktus till det ;)




Jockiboi!



Sitter nu och kollar klipp ifrån kungarna av Tylösand haha! Gillar ju Emelie & Jockiboi mest även om det är ett pinsamt program så är det underhållande. Eller är det jag som blivit tråkig sen ja blev mamma?! Hitta Jockis blogg klicka här!

blir så arg!



Sitter nu och tittar på efterlyst och blir så arg på den snubben som mörda Elin SERIÖST. Vad är felet på han? Lider verkligen med Elins familj. Sen vad har hänt med Rasmus? det är ju så sjukt att det händer samma dygn på nästan samma plats = S! Funderar faktiskt på att vara med på skallgången den 10:e! Besök gärna hittarasmus.se

ÄLSKAR!



Gud vad ja bara ÄLSKAR våran diskmaskin vet inte vad jag hade gjort utan den?!





Bild lånad ifrån google!

Vykort!



Detta fina vykort fick Leian nu precis av mormor & moffa Mats =)



Tandis!



Nu beger vi oss strax till tandläkaren ush men skönt att få det gjort =)





Mamma vill gärna att Leian ska ha längre hår så man kan sätta upp fina tofsar =)




helvete!



Nu har min mobil gått sönder IGEN för sjuttielfte gången blir knäpp behöver verkligen ny mobil NUU!






Godnatt!



Nu säger jag godnatt =)








så liten!




Vill vrida tillbaka tiden då du var såhär liten min älskling♥



kattvakt!



Naww sötis Doris som vaktar mitt ägg =)







Världens finaste!





Våran underbart fina och vackra prinsessa♥








som man bäddar!



Ja som man bäddar får man ligga heter det ju så fint det har ja fått göra idag, Inte bra att åka och köpa vagn då man är sjuk men det behövdes! Idag blir det en dag i sängen! Men imorgon hoppas ja att man mår bättre vill ju ta promenad med Leians nya åk =)







Livet är bra orättvist!





http://samla.in/gj

Yeah!



Wiiieee Finni ska inte sluta att blogga hennes blogg är ju en av mina favorit bloggar som jag läser varje dag =) hennes blogg hittar ni här =)

nytt åk!



Är bara tvungen att lägga ut en bild på Leians nya åk = )




sjuk!







Är sjuk så orkar inte blogga, återkommer då jag är frisk igen!




Idag blir även våran prinsessa 7 månader ♥



 


nu blir det film!



Nu blir det film home movie se om man vågar sova sen ;)







J*vla västtrafik!



Är så JÄVLA arg på västtrafik nu va hur fan kan man åka fast då man har en giltlig sms biljett? SERIÖST! Imorgon är det jag som ringer till spårvägar och överklagar detta!!!!

Kanelbullens dag!


Ni glömmer väl inte kanelbullens dag på måndag =)








Tjötfia!



Har en riktig tjötfia som sitter i sin babysitter och pratar och låter som en bil! Drar i sina fötter och gnager på sina händer..sötnos! Idag står blomsterlandet på schemat..yeah!

har just...



Har just nu en katt som är GALEN!!! Springer,hoppar och leker med ALLT som kommer i hennes väg. Och nej man blir inte alls irriterad på henne haha!




Wiiieeeee♥



Älsklingen fick sluta tidigare så han är på väg hem nu wiiiieee =)

Mys!



Hitta det jag skulle ha på ikea yeah =) Nu ska vi tjejer mysa i soffan med nötter & choklad, älsklingen jobbar till 02..=(








Ikea!



Nu åker jag och Leian iväg till ikea =)