Ensamstående mamma!



Så nu är jag tillbaka känner verkligen att det är skönt att kunna blogga då man själv vill, och inte behöva tänka på att man måste blogga varje dag! Idag så är man ensamstående mamma tills den 11 april, eftersom Andreas är iväg och fiskar. Måste säga att det känndes såå sjukt jobbigt då han åkte i förmiddags! Och denna tiden tills den 11:e känns som en evighet. Och om inte det skulle vara nog så har Leia kommit in i nån fas där hon VÄGRAR sova. Dom 2 senaste nätterna har varit pain, med gallskrik! Så jag hoppas inerligt att det går över innan helgen! Men nu ska ja be en sista bön att Leia snart somnar så ja oxå kan göra det! Natti natti =)



Zzzzzz!



Har verkligen glömt av bloggen helt, men sen har jag inget direkt att skriva om heller! Mer än att jag och Leian njuter av vårsolen till fullo..= ) Får väl se om det kommer ett längre inlägg innan helgen är slut ;) Men kul att se att ni som läser bloggen fortfarande är kvar ; ) Har även märkt att designen på bloggen ser ju inte helt okej ut. Men som sagt ska ta tag i detta så snart som möjligt!  Nu ska jag stupa i säng..nattizzzz!



Under ombyggnad!



Ni får ursäkta att bloggen ser ut som den gör, men ska sätta mig ner nån dag då jag har ork och fixa till den :) Ni missar väl inte en unge i minuten som börjar nu kl.21 på tv4..=)

Mums med smörgås ; )!


Bestämt mig!


Har funderat dom senaste dagarna ang bloggen! Kommer ha den kvar men kommer blogga när jag känner för det & har lust! Så ni får ha överseende med att det kan gå flera dagar innan ja kanske bloggar, och ibland slänger jag in ett eller flera inlägg per dag :) Nu dags att fixa lunch & duscha medans Leian sover middag!




Slutar blogga!



Känner att jag kommer nog tyvärr sluta blogga, visst jag gör det för min egen skull men nu ser jag att ingen komenterar längre och läsarna har minskat! Såå jag tyvärr så kommer kanske detta bli det sista inlägget som jag skriver! Kommer hålla bloggen öppen i 1 vecka till, sen får jag se hur jag gör!




Vi mår bra, men...!



Slänger iväg ett inlägg, vi mår bra men är inte friska till 110% men på GOD väg =) Så jag bjuder på några bilder ifrån Leias kalas i lördags. Och återkommer då vi är HELT friska! Kram på er!




paus!



Tar en paus ifrån bloggen några dagar pgr av sjukdom!

Leias hello kitty tårta♥!

 



Jaa det gick till slut att få ihop en skaplig hello kitty tårta =) Och med tanke på att jag ALDRIG gjort det innan så är jag stolt över mig själv ; )!


 

 

 

 



Från ikväll ♥


Gjorde en cupcake till Leia, tårta får hon på lördag då det är kalas = )


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LEIA ♥ ♥



Idag fyller våran underbara Leia 1 år = )♥!



Leia♥

För ett år sen vid denna tiden kännde jag av lite sammandragingar men inte mer än vad jag bruka ha. Hade ingen aning om att jag då 20.56 kvällen efter skulle få världens finaste dotter =)! Detta året har det vara det bästa i mitt liv! Älskar dig min underbara dotter♥


Bilden är taget kvällen innan Leia kom till världen = )!


trött & orklös!



Jaa så har ja kännt mig i några dagar nu och så har man fått två stora och skitful finnar på hakan känner mig som en finnig 13 åring bläääää! Ska bli spännande att se om jag kan sminka över dom. För övrigt ska vi senare möta upp älsklingen och handla Leias 1 års presenter =)! Föresten nån som har bra tips på bra järntabletter?