mardröm..=(


Ush vilken HEMSK mardröm ja hade inatt inget en mamma vill drömma eller uppleva. Drömde att Leia hade blivit kidnappad och polisen gjorde inte ett skit =( tror aldrig ja gråtit så mycket i en dröm innan och vilken panik över att förlora sitt barn. Snacka om att jag var GLAD då jag vakna och såg att min prinsessa låg brevid mig =) Och idag är även min sessa 1 månad gammal stor flikka =) Nu blir det fika =)




NATTIS ♥


Nu säger jag & Leia GODNATT♥

 

 


vila...



Nä tror allt ja och Leian ska vila lite innan vi ger oss ut på promenad i det fina vädret =)



bvc & bb



Dagen börja med bvc och våran sessa väger nu 3255 g och är 51 cm =) så hon växer så det knakar. Sen tog vi spårvagnen till bb och hälsa på Sarah & lille Alfons som förövrigt är Leias nya pojkvän hihi. Tyvärr så hälsa inte skruttarna på varandra eftersom båda sov hehe. Nä nu ska ja titta på saltön och pussa på min sessa =)




Leia & morbror David ♥





Slänger upp en bild på Leia i famnen på sin morbror =)


Grattis =)



MASSA GRATTIS till Sarah & Reine som imorse 10.08 fick en son =) Längtar tills man får träffa den lille prinsen =)


träna..!



Nu jäklar ska ja börja träna för mina 7 kilon ifrån graviditeten som är kvar plus 4 kg ska ja gå ner..=) Man vill ju gärna vara snygg i kroppen till sommaren och denna mage ska ja ha igen =)



 


Mammas prinsessa ♥



Nu väger min prinsessa 3 kg




♥ ♥






Åhhh nu är det verkligen VÅR =)


......



När fick du reda på att du var gravid? 31 Juli
Hur gammal var du? 26
Hade du mycket halsbränna? nope
Spydde du mycket? Ja det kan man säga så jag fick reda på att jag var gravid
Hade du mycket foglossning? Japp fick använda gravidbälte
Har du fått bristningar? Nope =)
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Kännde på mig redan ifrån början att det var en flicka =)
Gick du över tiden? Nope
Födde du för tidigt? Ja hon föddes 3 veckor för tidigt
Hur var förlossningen? Den var kanon bra kunde inte haft en bättre
Blev du sydd? Yes 4 stygn
Dragen med sugklocka? Nope
Hur många var inne i förlossningsrummet? 2 st bm & Andreas =)
Hade du någon nära med dig? Ja Andreas!
Vilket BB födde du på? Mölndal
Hur stor var bebisen? 47 cm & vägde 2660 g
Vad fick den heta? Leia =)

slapp dag



Idag tänkte ja att VILA på fm men icke sa nicke Leia ville inte att ja skulle vila...*morr* hon är en mycket bestämt liten fröken. Imorrn kommer Frida och hälsar på så om vårvädret vill visa sig imorgon oxå blir den är promenix & sen fika =) ska även gå förbi bvc och väga Leian och se vad hon har gått upp sen i måndags. Hon äter ju som en häst nu. Längtar till ja kan sluta pumpa och börja amma henne fattar inte va det är med mina bröstvårtor men det gör ONT tur det finns bröstpump. Så ska prata med våran bm på bvc på måndag och se vad hon säger om det hela. Nä nu ska ja flytta mig ifrån soffan till sängen och vila en liten liten stund innan förlossningsklinken på tv4+ börjar. ha en fin fin kväll =)



Underbar dag♥




Idag har det varit helt underbart väder ute så jag,Leia & älskling tog oss en LÅNG promenix så skönt tyvärr glömde ja både mobil & kamera hemma så blev inga kort =( får bli till nästa gång =) idag är även min sessa 3 veckor & om en vecka är hon 1 månad gud va tiden springer iväg snart är hon ju tonåring haha. Nä nu är det mat potatisgratäng & kyckling *mums*




Blir en bild på Leia




Min sessa♥



Min fina prinsessa sitter och sover i sin babysitter och ja ska faktiskt göra desamma en stund =) natti..!



bilder...



Tänk att min lilla prinsessa har legat i min stooorrraaaa mage =) Sista bilden tog ja kvällen innan Leia kom till världen








Min underbara och fina prinsessa




vårkänslor




ÄNTLIGEN så är våren på ingång wiiiieeee och som man har väntat



fredag



Åhhh blev så glad imorse då vi vägde Leia på bvc och att hon nu gått upp 120 g sen den 10:e =) Och så ska det allt fortsätta oxå :) Leia ligger nu i sin säng och ja ska pumpa så hon får lite mat i magen =) ikväll får vi prinsessor mysa själva till let`s dance & solsidan eftersom älskling jobbar =( Nä nu börjar Leia bli otålig MAAAATTTTT säger hon hehe =)




Mamma älskar dig ♥




rätt så utvildad..!



Natten har varit bra och har faktiskt fått en del sömn =) att amma leia varannan timme på dan & var tredje-fjärde timme på natten plus ersättning funkar hur bra som helst. Nu sitter hon nöjd & mätt i sin babysitter och ja mumsar i mig frukost =) Bläää att det e fult väder ute men då kan ja passa på att städa kommer ju en tjej ikväll som ska kolla på min lägenhet..=) Nä nu ska avnjuta min frukost =)








♥ ♥ ♥





kappAhl..!



Hitta detta till Leia på kappahls hemsida sååå söta =)



14 dagar ♥



Idag är våran prinsessa 14 dagar gud tiden springer iväg känns som igår då man kom hem ifrån bb..=) var och vägde lilla sessan idag tyvärr hade hon bara gått upp 15 g..=( Så nu får hon mat varannan timme och var tredje timme på natten. Så får man se hur hon väger på fredag =) Nä nu är det matdax för Leia igen =)


gnällis..!



Ja inatt och idag har lilla Leia varit en rikigt gnällis inget passar lilla fröken riktigt...:S Men nu sover hon brevid mig i sängen och ja ska passa på att VILA innan hon ska ammas. Sen blir det faktiskt en liten promenad måste ut i det fina vädret :)

converse..!



Dessa fick Leia av sin morbror igår =)





underbara sol ♥



Nu känner man verkligen att våren snart är här =) sitter och funderar på om ja ska ta mig en promenad i solen Leia kan ju sova i vagnen =) Eller om ja ska passa på att vila lite oxå..hum..svårt val...förövrigt så går allt hur bra som helst Leia e helt underbar snällare bebis får man allt leta efter hehe. Nä ska passa på att städa utan lite nu medans min prinsessa sover =)








första turen



Idag har vi invigt vagnen i den fina vädret =) Och Leia tyckte allt om det hihi



1 vecka ♥



Är våran lilla prinsessa nu♥








sista magbilden♥


Här kommer den sista magbilden som ja tog kvällen innan min prinsessa titta ut =)

 

Och är är magen nu 1 vecka efter förlossningen =)

 


Min fina prinsessa ♥


Min fina och underbara Leia ♥





nu är hon här ♥



Den 3:e Mars klockan 20:56 kom våran lilla prinsessa till världen 47 cm och 2660 g ♥









underbara dröm ♥



Inatt drömde ja den mest fantastiska dröm på mkt länge..=) att våran älskade bebbe kom till världen och att det blev världens finaste prinsessa Leia♥ så nu är ja mer säker på att den är en Leia i magen, åhh hon var så fin längtar sååå mkt nu tills det är dags♥



fy =(



Sitter och läser en av alla bloggar ja läser varje dag om en tjej som är gravid i v.30+4 och ligger nu inlagd på sjukhus i åbo för hennes lille kille i magen verkar vilja komma ut redan nu =( det känns i hela kroppen när man läser hennes blogg och hur jobbigt allt är för henne. Att inte rikigt veta då ens bebis kommer komma ut, och om den kommer klara sig eller inte. Och om ens partner kommer vara närvarande då förlossningen väl startar,och att vara så långt ifrån nära & kära inte ha nån vid sin sida då man vill prata och gråta. Men jag ska hålla mina tummar & tår att hennes sambo är med henne då deras kille kommer till världen och att han väntar några veckor till på att komma.

Förstår inte varför det ska vara så orättvist för vissa dom som sköter sig innan & under sin graviditet får missfall eller för tidigt födda barn och dom som missköter sig innan & under sin graviditet får friska barn. Sååå orättvist och ja kan verkligen känna det hon känner och hur rädd & orolig man måste vara. Och sen att inte kunna göra nåt utan bara vänta & vänta...=(





Sötnos♥


åhhh vad ja bara njuter av bebbens sparkar & rörelser i magen ♥






bra film...!