Kamphundar!



Känner att ja måste lätta mitt hjärta ang detta med "kamphundar" som många säger! Detta är ju en ras som INTE är avlad för att kampa och attackera människor. Utan det är människan som hetsar dom till det! Och det är många som skaffar denna rasen för att det är tufft! Och det är såååå fel! Det är en underbar ras som är en perfekt familjehund. Och det som många inte vet är att golden retriver attackera & biter mest! Men det skrivs det inget om! Varför? JO för att det är ju en ursöt familjehund! Sen hade jag själv blivit rädd om en pittbull hade kommit i full fart mot Leia! Men tyvärr är det alla dessa ägares fel som håller på att kampa med dom! Och sen är pittbull,amstaff & staffordshire bull terrier helt olika raser. Dom ser likadana ut men dom är 3 helt olika raser! Själv ÄLSKAR jag ju bara staffen och det är en helt perfekt familjehund! Och sen kallas den ju oxå för the nannydog ;) Så innan ni dömmer träffa denna ras och inte av nån yalla kid utan av en rikigt seriös hundägare!!!





Kommentarer
» sara mamma till kian

Alla hundar blir till vad man uppfosrar dom till. Men tyvärr har ju dessa "kamphundar" ett speciellt beteende. Men endast om man tilåter det! Som bandit, han är helt vanligt uppfostrad men som det ser ut nu är han ingen trevlig hund längre. Han gillar inga andra hundar och kan få ryck när som... det kan tyvörr spåra ut i huvvet på ALLA hundar!

2010-10-20 15:04:15
URL: http://sarabromander.blogg.se/
» Evelina





Det med bandit kanske beror på att han få för lite stimulans! Och då kan en hund bli farlig och det gäller med alla hundar! Han behöver LÅNG promenad varje dag samt träning! Annars blir dom knäppa!

2010-10-23 11:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback