Snöiga fredag!





Fyy vad är det som händer med vädret?? Man hinner ju liksom inte reagera, först tror man att det ska bli vår och bli super gla. Sen säger det BOM så kommer det mer snö och blir kallt igen?! Vad är det som händer?? Nu är det ju typ storm ute! Aja nog om det..:) Dagen har förövrig varit kanon, ja och Leian mötte upp älsklingen utanför hans jobb. Handla lite på focus och sedan mötte vi upp faster Tess. Som följde med hem en stund och käka middag, lika mysig som alltid när hon är här♥!

Så vad händer annars denna fredag? Inte mkt älsklingen är på möte med jobbet, Tess har åkt hem. Leian sover eftersom hon fått feber och är förskyld. Märkte ju lite imorse men blev ju värre under eftermiddan :(! Och jag ska ta mig en dusch och sen krypa ner i soffan med en kopp te :) Ha en skööön freda!






Kommentarer
» Josefine

ja herregud, vad är det som händer med vädret ? nu får det faktiskt räcka med snö ! :(

2011-02-12 10:19:57
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
» Josefine

ja nu är det ju faktiskt himla fint ute ! det är ganska kallt dock så jag vågar inte gå ut med min förkylning :( men passa på att njuta av solen :D när är det Leia fyller 1 ?

2011-02-12 13:57:22
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
» floosan

Ja ursch för vädret kan det inte bara bli vår, på riktigt

2011-02-12 22:08:35
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
» Josefine

ja jag får göra det :) tänk vad fort tiden går, man kan nog inte föreställa sig det förrän man är där själv ! fast jag har ju småsyskon och dom är redan 3 & 4 nu, helt galet !

2011-02-13 12:07:12
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
» Josefine

hehe ja jag förstår det :) jaa hon är allt söt ibland, just nu är hon hur busig som helst och springer runt runt här i lägenheten ;)

2011-02-14 17:05:35
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback